Пасхальная акция! При покупке ДЕТСКОГО КВАДРОЦИКЛА - дарим  электро констуктор Mouldking в ПОДАРОК! Только 3 и 4 Мая

-1

225/55/17 KENDA KR19 101H

225/55/17 KENDA KR19 101H
KENDA
Cod produs: 50322
100000000000
-0%
99999999999
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

DESCRIERE KR19 POLAR TRAX

Pentru renumitul producător chinez, anvelopa de iarnă Kenda KR19 este una dintre încercările reușite de a crea un model pentru condițiile dure ale țărilor nordice. În ciuda costului redus, inginerii chinezi în anvelope au reușit să obțină performanțe excelente, în special pe suprafețele de iarnă înzăpezite și înghețate. Acest model este disponibil într-o gamă largă de 24 de cele mai populare dimensiuni de la 13 la 16 inci. În funcție de dimensiune, anvelopa poate avea o viteză nominală de T sau H.


Aspectul acestei anvelope lovește cu o agresivitate neobișnuită pentru modelele chineze. Specialiștii companiei și-au echipat ideea cu un model de bandă de rulare simetric direcțional în formă de V. O trăsătură distinctivă a figurii este partea sa centrală, complet ocupată de o nervură longitudinală foarte largă, care constă din multe blocuri masive în formă de săgeată. Această soluție constructivă a dotat anvelopa cu o mulțime de avantaje. În primul rând, datorită rigidității ridicate a blocurilor, stabilitatea direcțională s-a îmbunătățit semnificativ. În plus, această configurație de blocuri este plină de multe margini ascuțite ale colțurilor, ceea ce oferă o prindere mai sigură în toate direcțiile.


De asemenea, în partea centrală a benzii de rulare există două rânduri longitudinale de blocuri independente realizate sub forma unui patrulater. Deoarece marginile acestor blocuri sunt situate la un unghi destul de ascuțit în raport cu direcția de deplasare, acest lucru a îmbunătățit semnificativ tracțiunea pe zăpadă.


Spre deosebire de partea centrală a benzii de rulare, blocurile Kenda KR19 Polar Trax situate în zonele sale de umăr sunt situate aproape în unghi drept. Acest lucru poate îmbunătăți semnificativ performanța de frânare, în special pe drumurile alunecoase.


Următoarea trăsătură caracteristică a acestei anvelope, fără îndoială, poate fi considerată o mulțime de șuvițe în zig-zag. Aceste elemente ale benzii de rulare, în momentul contactului cu suprafața drumului, formează margini de prindere suplimentare care se pot prinde în mod eficient chiar și de gheața goală.


KENDA KR19 POLAR TRAX CARACTERISTICI CHEIE


- Un raport preț / calitate atractiv este asigurat de o abordare extrem de echilibrată a creării unei anvelope;

- Blocurile de săgeți din centrul benzii de rulare asigură tracțiune în toate direcțiile, precum și stabilitate direcțională excelentă;

- Modelul de rulare simetric direcțional în formă de V optimizat este perfect adaptat pentru deplasări sigure pe orice drumuri de iarnă;

- Numeroasele șuvițe în zig-zag permit ca anvelopa să prindă eficient chiar și pe gheața goală;

- Un număr mare de blocuri oferă o încredere excelentă atunci când conduceți pe zăpadă.

Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Lăţimea Anvelopei
225
Înălţimea anvelopei
55
Diametru (R)
R17
Ţara de origine:
Тайвань
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх