0

225/40/18 Pirelli Nero Gt 92Y XL ZR vara

225/40/18 Pirelli Nero Gt 92Y XL ZR vara
Credit 0%
Pirelli
Cod produs: 58682
2082
-17%
1735
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs


Anvelopa Pirelli PZero Nero GT este o anvelopă nouă de vară cu un model de bandă de rulare asemănător unui rechin. Acest tip de anvelopă a fost dezvoltat de Pirelli pentru tuning auto. Prin urmare, dezvoltatorii au acordat suficientă atenție tocmai acelor detalii ale PZero Nero GT, care vor fi necesare șoferilor însetați de adrenalină. Anvelopele de vară sunt protejate la maximum de acvaplanare. Ei răspund bine la direcție. Anvelopele Pirelli Pzero Nero GT garantează o aderență excelentă pe orice suprafață de asfalt. Dacă mașina este reglată, atunci greutatea sa va fi mult mai mare.

La crearea anvelopelor, dezvoltatorii companiei Pirelli au folosit o nouă tehnologie. Acest lucru a făcut posibilă transportarea unei sarcini mari pe anvelope fără a pierde confortul în timp ce vehiculul era în mișcare. Au fost utilizate fibre noi în structura anvelopei.

Modelul benzii de rulare a anvelopelor Pirelli PZero Nero GT este destul de asimetric. Este perfect pentru pasionații de tuning și pentru acei șoferi care preferă conducerea sportivă. Anvelopele au performanțe bune și sunt o plăcere pentru șofer să conducă un autovehicul. Modelul de rulare optimizat non-standard al Pzero Nero GT contribuie la un nivel ridicat de aderență pe orice stabilitate rutieră și a vehiculului, în special în viraje. Riscul de acvaplanare sportivă este redus.


Caracteristicile anvelopelor Pirelli Pzero Nero GT:

  • Model asimetric al benzii de rulare.
  • Calitate bună de manipulare.
  • Capacitate ridicată ridicată.
  • Perfect pentru modele reglate.
  • Noua structură a anvelopelor.
  • Îndepărtarea puternică a umezelii de sub roțile unei mașini.

Anvelopele de vară Pirelli Pzero Nero GT promit caracteristici atât de importante pentru șofer - distanță scurtă de frânare, manevrabilitate excelentă, dezvoltare de mare viteză, comportament încrezător al mașinii, calitate bună a aderenței.


Datorită centurilor de nailon și a traseelor ​​noi din compoziția anvelopelor, încărcăturile grele ale mașinii sunt distribuite uniform. Prin urmare, capacitatea de încărcare a cauciucului Pirelli este mărită.


Anvelopele Pirelli PZero Nero GT vor putea demonstra o bună manevrabilitate pe orice asfalt, precum și frânarea pe distanțe scurte. Acest tip de cauciuc se bazează pe două principii. Acestea sunt confortul șoferului în timpul conducerii și caracteristicile de conducere ale mașinii.



Caracteristicile
Anotimp
Vara
Lăţimea Anvelopei
225
Diametru (R)
R18
Înălţimea anvelopei
40
Model
Pirelli Pzero Nero Gt
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх