0

215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т

215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
arrow
arrow
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
215/70/16 Cordiant Winter Drive PW-1, 100Т
Cordiant
Cod produs: 46301
1485
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Anvelopa de iarnă fără șipuri Cordiant Winter Drive a fost special concepută pentru utilizare în oraș, unde iarna se remarcă prin caracterul său inconsistent.


Banda de rulare a acestei anvelope are un model direcțional cu un design asimetric. La crearea benzii de rulare, a fost aplicată tehnologia 3D Mod, care implică utilizarea pe scară largă a instrumentelor computerizate de modelare tridimensională. Prin urmare, prin optimizarea designului benzii de rulare și a materialelor utilizate, a fost posibil să se realizeze un echilibru ideal între performanța principală și calitățile consumatorului anvelopei.


În mișcare, anvelopa Winter Drive se remarcă prin accelerarea ridicată și eficiența frânării. O astfel de performanță ridicată a fost obținută datorită dimensiunii, formei și locației optime a blocurilor de rulare situate în partea centrală a modelului. În plus, la crearea anvelopei, a fost utilizată tehnologia ZZ Lamels, care implică utilizarea mai multor lamele în zig-zag, care literalmente punctează întreaga bandă de rulare. În plus, aceste lamele sunt multidirecționale pentru o tracțiune excelentă pe suprafețe alunecoase în toate direcțiile și în toate condițiile. Ca rezultat, numeroase blocuri de rulare și șuvițe în zig-zag creează nenumărate muchii ascuțite atunci când sunt în contact cu suprafața drumului, ceea ce garantează o performanță excelentă de tracțiune chiar și în cele mai nefavorabile condiții de drum.


O altă caracteristică distinctivă a acestui model este claritatea și eficiența reacțiilor care apar ca răspuns la virajele volanului. Acest lucru a fost realizat datorită jumătăților de punți care leagă blocurile de rulare situate în partea centrală și zonele umerilor într-un singur element caracterizat de rigiditate ridicată. În plus, această soluție tehnică originală a îmbunătățit semnificativ indicatorii de stabilitate direcțională, făcând conducerea pe drumuri înzăpezite și înghețate mai sigură.


De asemenea, trebuie remarcat separat eficiența ridicată a sistemului de drenaj al anvelopei Cordiant Winter Drive, care face față cu ușurință nu numai cu îndepărtarea zăpezii din plasturele de contact, ci și a apei în timpul dezghețurilor, care sunt inerente iernilor moderne din oraș. Acest lucru a fost realizat datorită prezenței unui număr mare de blocuri de rulare situate la o distanță optimă una de cealaltă, care, la rândul său, au format un sistem de drenaj al anvelopei, format din multe canale și caneluri longitudinale și transversale.


O altă caracteristică distinctivă a acestui model este nivelul scăzut de zgomot și vibrații de rezonanță care apar în timpul mișcării. Această caracteristică, necaracteristică pentru o anvelopă de iarnă, a fost realizată datorită diferitelor forme și dimensiuni ale blocurilor de rulare, precum și aranjării lor cu un pas inegal.


Principalele caracteristici ale Cordiant Winter Drive

- Caracteristici excelente de tracțiune pe diferite tipuri de suprafețe, grație modelului asimetric al benzii de rulare optimizat prin intermediul simulării computerizate;

- Claritatea și eficiența controlului sunt asigurate de semi-punți speciale care leagă blocurile părții centrale și zona umerilor benzii de rulare într-un singur element cu rigiditate crescută;

- Rezistență excelentă la acvaplanare în perioada de dezgheț și caracteristici excelente de autocurățare a benzii de rulare de zăpadă în timpul iernii, datorită eficienței ridicate a sistemului de drenare a anvelopelor;

- Moliciune și nivel scăzut de zgomot la conducere datorită unui cadru elastic durabil și a unor blocuri de rulare de diferite forme și dimensiuni, situate într-un pas inegal.

 

Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Lăţimea Anvelopei
215
Înălţimea anvelopei
70
Diametru (R)
R16
Ţara de origine:
Россия
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх