28

Banda izolatoare Temflex 18mmх9.15mх0.13mm

Banda izolatoare Temflex 18mmх9.15mх0.13mm
Cod produs: 45154
12
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Banda izolatoare  Temflex 18mm*9.15m*0.13mm

Bandă electrice, pe baza de PVC 130 rezistent la mkm.ne grosime de arsură sau de suport gorenieUstoychiva de umiditate, schimbarea vremii, lumina UV și substanțe chimice. Posibilitatea de a utiliza la temperaturi de la 0 până la + 60 ° S.Kleykost 170 N / mBystro forma inițială - ideal pentru conexiuni strânse și conexiuni cu o formă complexă. Elongația la rupere - nu mai puțin de 150% 38 kV dielectrică rezistența / mmTsvet? chernyy19 mm x 20 m Explicația tehnică se face pe baza site-ul de date de tipul proizvoditelya.Vneshny de produs, accesorii și caracteristicile sale pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх