-1

Ulei М10г2к SAE 30 agrinol 205 l

Ulei М10г2к SAE 30 agrinol 205 l
Агринол
Cod produs: 48391
4200
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Caracteristicile uleiului de motor M10Г2k pentru lubrifierea motoarelor diesel autotractoare de mare putere, fără încărcare turbo.    

 M10g2k, ulei m-10G2k, uleiuri de motor M-10G2k GOST 8581-78 uleiuri diferă de M-M-8G2 și 10G2 numai în mod semnificativ mai eficace compoziții de aditivi, care permite să mărească durata de viață de înlocuire a uleiului, a fost folosit cu succes ulei M-10G2k în mașini moderne KamAZ, ZIL, precum și autobuzele Ikarus. Uleiurile din grupa G2 sunt produse din uleiuri sulfuroase și cu conținut scăzut de sulf. Toate uleiurile din acest grup conțin aditivi semnificativ mai eficienți decât uleiurile din grupul B2.

Uleiul de motor M10G2k Gradul ridicat de aliere a uleiurilor din grupul G2 face posibilă utilizarea acestora în condiții mai severe, în cazul în care este necesară o stabilitate termică ridicată, cele mai bune proprietăți antioxidante, spalare-dispersare, neutralizare și anti-îmbrăcăminte. Motoarele diesel de mare viteză, lubrifiate cu uleiuri din grupa G2, funcționează cu combustibili distilat cu un conținut de sulf de până la 0,5% (fracție de masă), cu motor diesel maritim mediu și cu turație redusă, cu un diametru cilindric mare - până la 1,5%.

Caracteristicile
Uleiuri
Mineral
Clasă de vâscozitate
М10Г2К
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх