0

Ulei Luxe Premium 10W40 п/с 5L Моторное масло

Ulei Luxe Premium 10W40 п/с 5L Моторное масло
Luxe
Cod produs: 48234
250
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Tip: semi-sintetice
Clasificare SAE: 10W-40
Certificare API: SJ / CF
Densitatea la 20 ° С, nu mai mult: 0,890 g / cm3
Vâscozitate cinematică la 100 ° С: 12,5 - 16,3 mm2 / s
Număr alcalin, nu mai puțin de: 6,0 mg KOH / g
Punct de turnare: -30 ° C
Cenușă sulfatată, nu mai mult de: 1,3%

Proiectat pentru utilizarea pe tot parcursul anului la motoarele pe benzină și diesel cu și fără turboalimentare în mașini de producție internă și străină. Are o bună pompabilitate la temperaturi scăzute, ceea ce asigură o lubrifiere rapidă a pieselor motorului în timpul pornirii la rece. O compoziție eficientă de aditivi protejează în mod fiabil piesele motorului de uzură, coroziune, oxidare în toate condițiile de funcționare.

 

Caracteristicile
Uleiuri
Semisintetică
Clasă de vâscozitate
10W-40
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх