5

JCB Transmission oil - ATF UNI 20 L Tрансмиссионное масло

JCB Transmission oil - ATF UNI 20 L Tрансмиссионное масло
JCB
Cod produs: 50723
2850
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Uleiul JCB Transmission oil - ATF UNI 20 L  este cunoscut pentru proprietăți de protecție mult mai ridicate în comparație cu analogii. Viscozitatea sa este stabilă. Uleiul de viteze JCB are următoarele clasificări de utilizare: CATERPILLAR TO-4. ALLISON C-4. Acest lubrifiant pentru cutii de viteze poate fi utilizat și la motoarele altor echipamente. Pentru a-l face potrivit pentru vehicule, trebuie să țineți cont de specificație (trebuie să țină seama de utilizarea categoriei de lichide TO4). De asemenea, ar trebui să acordați atenție proprietăților de frecare ale Dexron II sau III (acestea nu trebuie furnizate).

Regimul de temperatură al uleiului este de până la -35 C, ceea ce îi permite să fie utilizat în transmisia JCB 3CX, JCB 4CX iarna.

Caracteristici scurte ale JCB EP 10W 20L

 

Volumul ambalajului

20 l

Tip ulei

mineral

Gradul de vâscozitate

10W 

transmisie

mecanica
Punctul de turnare -35 ºC

producător

JCB 
Caracteristicile
Uleiuri
Sintetic
Clasă de vâscozitate
10W
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх