1

Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri

Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
arrow
arrow
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Sticlă de vin, în cutie de protecție din plastic, 54 de litri
Cod produs: 50268
750
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Sticlă de vin 54 l într-un coș de plastic.
Containere de sticlă cu gât îngust pentru fermentarea vinului, berii, mierii și lichiorurilor. Corpul detașabil din plastic vă permite să spălați bine sticla, protejând în același timp sticla de rupere.
Opritoarele potrivite cu un cilindru de 54 l
- dop de cauciuc cu diametrul de 54 mm, cu o gaură pentru tubul de fermentare (sticlă sau plastic).
-dop de pluta cu diametrul de 55 mm, fara deschidere pentru inchiderea cilindrului
-cap / dop de cauciuc

Caracteristică
Sticla din care sunt fabricate buteliile este sticlă de sodă, care are toate certificatele care permit contactul cu alimentele.
cerere
Cilindrii nu trebuie spălați în apă caldă sau expuși unor schimbări bruște de temperatură (trecerea de la o cameră rece la una caldă), o temperatură prea ridicată poate deteriora sticla. Se recomandă spălarea buteliilor în apă caldă cu un dezinfectant, de ex. metabisulfit de potasiu
Avantajul cilindrilor este etanșeitatea mare și capacitatea de a „spiona” procesul de fermentare. Din punct de vedere practic, se recomandă efectuarea primei fermentații împreună cu tortul într-un rezervor de fermentație, apoi după prima decantare și stoarcere a tortului, să se efectueze fermentarea ulterioară într-o sticlă de sticlă.

ATENŢIE
Datorită tensiunilor mari care apar în timpul fermentației violente, în acest moment se recomandă închiderea balonului cu un tampon de bumbac mai puțin dens, astfel încât balonul să nu izbucnească.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх