Scuterul electric Kugoo M4

Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
arrow
arrow
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
Scuterul electric Kugoo M4
KUGOO
Cod produs: 56538
13200
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Scuterul electric Kugoo M4 cu roți mari și largi de zece inci este un reprezentant excelent al vehiculelor electrice mobile individuale pentru oraș și off-road. Are o punte spațioasă pe care, dacă doriți, puteți instala scaunul oferit în kit. Un post de scaun amortizat și o șa căptușită lat pe arcuri sunt atribute suplimentare ale unei călătorii confortabile și sigure. Cadrul robust din aliaj de aluminiu de înaltă calitate este fiabil și durabil. Scooterul este echipat cu un suport de direcție telescopic (retractabil), mânere ergonomice, un suport de parcare pliabil.

Kugoo M4 are frâne cu disc și suspensie duală (patru amortizoare cu arc). Acesta din urmă absoarbe în mod eficient vibrațiile, înmuierea traficului off-road. Pe volan se află un ecran LCD modern, care vă permite să urmăriți informațiile necesare din mers, să reglați modurile de conducere. Din motive de siguranță, dispozitivul este echipat cu un far luminos frontal și dimensiuni spate. Acestea fac vehiculul vizibil pentru alți participanți la trafic în condiții de vizibilitate redusă. Scuterul electric are o structură pliabilă: este rapid și ușor de pliat pe jumătate, coloana de direcție este fixată sigur pe punte cu un cârlig. Mânerele se pliază, ceea ce este foarte convenabil: produsul ocupă mai puțin spațiu în timpul transportului și depozitării.

Kugoo M4 este mai puternic, afirmativ și mai îndrăzneț decât membrii mai tineri ai liniei. S-a gândit cu atenție la siguranță, ergonomie și design: merită cu siguranță să cumpărați un scuter electric dacă sunteți în căutarea unui vehicul de încredere pentru fiecare zi.

Scuterul electric Kugoo M4
Practic

Stem de pliere;
Mânere pliante;
Scaun rabatabil;
In forma strins, acesta poate fi transportat fără probleme în portbagajul unei mașini.

Siguranța rutieră

Lampa de frână spate;

Rotiți semnalele pe spatele punții;

Carcasă de iluminare de fundal LED;

Semnal sonor pe volan;

Prezența unei alarme.


Lampa frontală puternică;

Frâne cu disc față și spate;

DE CE ALEGEM Scooter ELECTRIC la COLESO.MD?


  • CALITATE INALTA A MARFII.
Vindem scutere Kugoo originale. Puteți verifica toate însemnele (gravuri, holograme) la primire.

  • MAGAZINE FIZICE
Kugoo poate fi cumpărat de la unul dintre magazinele noastre din Chișinău prin telefon sau aplicarea comenzii pe site-ul www.coleso.md.

  • TEST_DRIVE ÎNAINTE DE ACHIZIONARE
Un serviciu de testare gratuit este disponibil pentru toate scuterele electrice marca Kugo.

Rețeaua de magazine auto COLESO.MD este dealer oficială pentru importarea de scutere electrice KUGOO în Moldova.
Pentru a cumpăra un scuter electric cu garanție în Chișinău, Moldova, puteți lăsa o solicitare pe site sau puteți merge la unul dintre cele 32 de magazine ale noastre din Moldova.

Opinii (2)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх