-1

Compresor pe benzină JGAI0402

Compresor pe benzină JGAI0402
Compresor pe benzină JGAI0402
arrow
arrow
Compresor pe benzină JGAI0402
Compresor pe benzină JGAI0402
Toptul
Cod produs: 57970
508
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Compresor pe benzină cu vârfuri înlocuibile TOPTUL JGAI0402 este conceput pentru a schimba compresia motoarelor pe benzină. Furtunul flexibil și tubul de aluminiu sunt foarte convenabile pentru măsurători în locuri greu accesibile, precum și sub unghi. Gama de funcționare a compresorului este 0 - 300 psi, 0 - 21 kg / cm2


  1. Folosiți pentru a verifica compresia cilindrilor pentru a ajuta la diagnosticarea supapelor, inelelor pistonului, chiulaselor, garniturilor etc.
  2. Traductor mare, rezistent la șocuri, ușor de citit (2-1 / 2 "diametru) cu calibrare duală 0-300 psi, 0-21 kg / cm²
  3. Capul manometrului cu supapă de siguranță pentru testarea din nou a cilindrului fără a scoate manometrul
  4. Furtun extensibil din cauciuc de 13 "cu adaptor M14 integrat și un adaptor M18 separat
  5. Extensia tubului de extensie din aluminiu de 8 "cu adaptor universal din con de cauciuc se potrivește majorității găurilor.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх