0

Anvelope 10.00 - 20 DT-114 HEAVY 16cл

Anvelope 10.00 - 20 DT-114 HEAVY 16cл
VOLTYRE
Cod produs: 45211
4255
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Anvelopa este proiectată să funcționeze pe roțile de transport ale remorcilor tractor  și alte remorci destinate lucrărilor agricole. Anvelopele de 10.00 - 20 DT-114 HEAVY 16cл ale fabricii de anvelope Volga posedă o manevrabilitate excelentă în condiții rutiere și dificile. Excelent sa manifestat în transportul bunurilor de diverse scopuri pentru distanțe de mărime mică și medie în toate condițiile meteorologice. Numai materiile prime de înaltă calitate au fost folosite la fabricarea anvelopelor.

Caracteristicile
Anotimp
All season
Diametru (R)
R20
Lăţimea Anvelopei
10.00
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх