1

315/70/22.5 Bridgestone RS1+ 156L154M TL fata

315/70/22.5 Bridgestone RS1+ 156L154M TL fata
Bridgestone
Cod produs: 57801
9200
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Anvelopa pentru camioane Bridgestone R-Steer 001 a fost creată special de acest producător de renume mondial japonez pentru transport regional. Anvelopa este concepută pentru a fi montată pe osiile direcționate ale vehiculelor grele și este la fel de adecvată pentru deplasarea pe teren accidentat și pe autostrăzi. Această anvelopă a venit să înlocuiască modelul popular Bridgestone R927.

La crearea acestei anvelope, specialiștii companiei au luat în considerare posibilitatea de a funcționa în diverse condiții. În multe moduri, prin urmare, preferința a fost acordată benzii de rulare cu un model simetric non-direcțional în formă de S universal.

Partea centrală a benzii de rulare are trei nervuri longitudinale, ale căror carcasă centrală este caracterizată de margini ascuțite. Combinația dintre o structură solidă și un profil asemănător unui val a făcut posibilă, pe de o parte, furnizarea unor indicatori de stabilitate excelentă a pneurilor și, pe de altă parte, reducerea semnificativă a nivelului de zgomot.

Celelalte două nervuri longitudinale se disting, de asemenea, printr-o construcție solidă, datorită căreia a fost obținută o reducere semnificativă a rezistenței la rulare și, prin urmare, a consumului de combustibil.
Zonele de umăr ale protectorilor Bridgestone R-Steer 001 sunt destul de masive și au o rază mică de profil. Această structură permite asigurarea unei suprafețe mari a plasturelui de contact, precum și a pătrunderii formei sale, ceea ce contribuie la o distribuție optimă a greutății mari pe plasturele de contact. Rezultatul practic al acestei soluții de proiectare este de a îmbunătăți aderența și de a crește rezistența benzii de rulare la uzură neuniformă.

Pentru aceasta anvelopa a fost utilizata o noua banda de cauciuc  numita NanoPro-Tech. Principalul avantaj al noului compus de rulare este o reducere semnificativă a rezistenței la rulare și a nivelului de încălzire, ceea ce, la rândul său, a condus la o scădere a consumului de carburant și la o creștere a duratei de viață.


CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE BRIDGESTONE R-STEER 001
- Datorită modelului de rulare simetrică nedirecționat în formă de S, anvelopa este la fel de adecvată pentru deplasare, atât pe drumurile off-road cât și pe autostrăzile de mare viteză;
- Cinci nervuri longitudinale continue au redus în mod semnificativ consumul de carburant și stabilitatea direcțională îmbunătățită;
- Compus nou de cauciuc NanoPro-Tech, datorită căruia încălzirea anvelopei și rezistența la rulare sunt reduse semnificativ;
- Patru caneluri longitudinale largi, în combinație cu un număr mare de șine transversale, asigură un drenaj eficient când conduceți în ploaie.

Caracteristicile
Anotimp
All season
Înălţimea anvelopei
70
Diametru (R)
R22.5
Lăţimea Anvelopei
315
Axa
din inainte
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх