27

Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)

Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
arrow
arrow
Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
Semințe de gazon Greenline (joc + sport) (1 kg)
Feldsaaten
Cod produs: 56514
129
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Compania Coleso.md este un importator direct de semințe Feldsaaten Freudenberger GmbH din Moldova.

Seria GREENLINE Formează un gazon foarte dens, potrivit pentru cosirea scăzută și asigură alunecarea mingii fără interferențe. Are frunze groase, frumoase de verde smarald. Gazonul este rezistent în condiții de secetă și ierni reci fără zăpadă.
Structura:
5% Luncă de iarbă MERCURY / BALIN
15% anual ryegrass MENDOZA
60% ierburi perene TALGO / HENRIETTA
20% roșu de culoare roșu RUFILLА / ROLAND
Rata de însămânțare: 10 kg la 300-400 m2.
RECOMANDĂRI DE BAZĂ PENTRU CREAREA LEGII ȘI ÎNGRIJIRE PENTRU IT.
PERIOADA DE SEMÂNĂ:
În orice moment din primăvară, de îndată ce solul se încălzește și se usucă puțin, până la jumătatea toamnei. Trebuie să terminați semănatul înainte de sfârșitul lunii septembrie, pentru ca plantele să aibă timp să crească, să crească și să se întărească înainte de iarnă.
PREGĂTIREA solului:
1. Îndepărtați buruienile, pietrele, resturile.
2. Săpați solul până la o adâncime de 15-20 cm. (Pentru a îmbunătăți și mai mult solul, puteți adăuga încă 4-5 pungi de humus de grădină la 100 m2. În acest caz, solul trebuie să fie zdrobit uniform și complet.)
3. Pentru a curăța solul de rămășițele plantelor și, în același timp, nivelați cu atenție cu o greblă.
4. Pentru ca solul să nu fie prea liber, acesta trebuie să fie compactat cu o rolă sau călcat în picioare.
SEMĂNAT:
1. Perfect pentru însămânțare, o zi ploaie, fără vânt, cu puțină acoperire de nor.
2. Răspândiți semințele în mod uniform pe întreg parcelul. Citiți ratele de însămânțare pe ambalaj (cel mai adesea - 1 kg 30 m2).
3. Semănatul trebuie să se efectueze în cruce: o jumătate din semințe într-o direcție, a doua - transversală, prima.
4. Nivelați suprafața semănată cu o greblă pentru a adânci semințele în sol la o adâncime de 0,5-1 cm.
5. Efectuați rostogolirea zonei însămânțate (de preferință cu role cu nervuri).
6. Semințele și îngrășămintele sunt ușor acoperite cu o greblă, compactate cu o rolă și, dacă este necesar, stropite pentru a proteja sămânța de la uscare.
7. 3-4 săptămâni au nevoie de irigare constantă prin irigare (pentru o mai bună germinare).
ÎNGRIJIRE:
1. Tunsori obișnuite. Când gazonul atinge o înălțime de 8-10 cm, se face prima tuns iarbă. La prima tunsoare, trebuie să tăiați doar blaturile (1-2 cm). Toate cosirile ulterioare se pot face la înălțimea dorită. Odată cu însămânțarea de toamnă, prima cosire se face primăvara. Atenție: gazon înflorit (cum ar fi Paradisul florilor): de obicei se taie o singură dată, la sfârșitul sezonului - când florile înfloresc și sădesc. Înălțimea de tăiere este de 8-10 cm; Iarba cosită trebuie scoasă din gazon.
2. Udarea și hrănirea. Irigare adecvată prin irigare (dimineața sau seara și în zilele foarte călduroase de 2 ori pe zi, dar pentru a preveni formarea de bălți). Fertilizarea îngrășămintelor cu anumite componente în funcție de sezon.
ÎNGRIJIRE DE Primăvară:
1. Nu abuzați mersul pe o peluză umedă în martie.
2. Nu permiteți formarea bălților. (În cazul în care nu există drenaj în zonele cu sol gros, perforați zonele cu un piure de gunoi, folosiți alte metode disponibile pentru a scurge apa.)
3. Când solul devine uscat - timpul de curățare! În procesul de verticalizare, este necesară tăierea și îndepărtarea resturilor de plante care blochează accesul aerului, umidității și nutrienților în zona rădăcinii. După dantură, totul trebuie combinat bine cu un greblat. Procedurile trebuie efectuate numai pe vreme uscată și pe sol uscat. Nu-l amânați, deoarece condițiile adverse de schimb de aer și frunzele vechi vor provoca o creștere a bolilor fungice.
4. Se recomandă aplicarea îngrășămintelor complexe cu un conținut ridicat de azot.
Îngrijire de vară:
- Tunsori, udare și top dressing (îngrășăminte cu un conținut ridicat de azot).
Îngrijire de toamnă:
1. Pe vreme umedă și ploioasă, stratul de suprafață este suprasaturat de umiditate și se recomandă aerarea - străpungerea gazonului. Acest eveniment promovează un schimb de aer mai bun și scurgerea apei în straturile mai adânci ale solului, împiedică gazonul să se ude în timpul ploilor frecvente de toamnă. Piercing gazonul trebuie efectuat pe vreme uscată la o adâncime de 5-15 cm.
2. În procesul de pregătire pentru iarnă, se recomandă introducerea de îngrășăminte minerale complexe, cu un conținut scăzut de azot, dar un conținut ridicat de potasiu și fosfor.
Îngrijirea iarnă:
1. Nu este recomandat să mergeți pe gazon până nu există o acoperire de zăpadă suficient de mare (20-25 cm). La urma urmei, locurile care au fost încărcate iarna devin brune, iar țesuturile vegetale deteriorate devin o sursă de diferite boli.
2. Dacă se formează gheață, aceasta trebuie distrusă. Gheața, spre deosebire de zăpadă, nu lasă aerul să inhibe iarba de iarbă din cauza lipsei de oxigen.
În compania noastră puteți cumpăra întotdeauna un amestec de semințe de iarbă de gazon in cantitati mari și cu amănuntul sau puteți face o comandă pentru a colecta amestecuri de iarbă pentru o comandă individuală.
Caracteristicile
Ţara de origine:
Germany
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх