1

BI-920 TREK GSM/GPS tracker

BI-920 TREK GSM/GPS tracker
BI-920 TREK GSM/GPS tracker
BI-920 TREK GSM/GPS tracker
arrow
arrow
BI-920 TREK GSM/GPS tracker
BI-920 TREK GSM/GPS tracker
BI-920 TREK GSM/GPS tracker
Cod produs: 56877
1590
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

BI 920 TREK este proiectat pentru monitorizarea GPS și controlul vehiculului în modul ONLINE cu suport pentru conectarea senzorilor suplimentari.

BI 920 TREK determină coordonatele, viteza, kilometrajul, colectează date de la echipamente și senzori suplimentari și transmite toate informațiile către server prin canalul GPRS.

 

  • Dispozitivul oferă tracking de înaltă calitate, control al contactului, senzori de nivel de combustibil și alte dispozitive periferice.
  • Are capacitatea de a se conecta direct la magistrala CAN a vehiculului utilizând protocolul FMS.
  • Bateria încorporată permite dispozitivului să funcționeze până la 12 ore fără alimentare externă.
  • În caz de pierdere a comunicației mobile, aceasta înregistrează și stochează 65.000 de înregistrări (câteva săptămâni) și transferă automat datele acumulate către server prin GPRS după restaurarea conexiunii.
  • Datorită dimensiunilor sale compacte și prezenței unei intrări protejate, acesta poate fi utilizat în medii cu risc ridicat, precum și în prezența amenințărilor de vandalism.
  • Carcasa este fabricată din material armat cu fibră de sticlă la temperatură înaltă (IP65).
  • Dispozitivul este echipat cu un conector etanș industrial cu cel mai înalt grad de protecție IP68.
  • Posibilitatea de a conecta echipamente suplimentare (senzori) printr-un circuit de protecție.
  • Suport FOTA (firmware-over-the-air) - capacitatea de a modifica de la distanță setările și firmware-ul echipamentului.
  • Are un protocol deschis de transfer de date și compatibilitate cu toate software-urile populare.
  • Cost redus, menținând în același timp toate caracteristicile și funcțiile modelului premium BI 910 TREK, cu excepția suportului pentru 2 cartele SIM.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх