28

Capace pentru roti R 15 Cosmos Ring Black

Capace pentru roti R 15 Cosmos Ring Black
Jestic
Cod produs: 57014
360
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Capacele de roată „Jestic” R15 sunt fabricate de un producător polonez de încredere. De cele mai multe ori șoferii le folosesc pentru un design unic și original a vehiculului lor. Dar aceste dispozitive pot oferi nu numai un aspect frumos mașinii dvs., ci și protejarea jantelor de oxidare și acumulare de murdărie inutilă duce apoi la coroziune și rugină. Vopseaua produsului îl face mai rezistent la daune mecanice.


Capacele R15 "Jestic rezistă cu ușurință la schimb de temperatură ridicată și scăzută și la diverse sarcini, ceea ce le face mai practice decât produsele din metal, deoarece nu se lasă și nu își modifică textura. Capacele auto vor face vehiculul dvs. mai sofisticat, dar în același timp practic și confortabil. flexibilitate și rezistență ridicate, ușor de instalat și de operat.

Caracteristicile
Diametru (R)
R15
Tara producatoare
Polonia
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх