0

245/70/16 HIFLY Vigorous AT606 107T vara

245/70/16 HIFLY Vigorous AT606 107T vara
Hifly
Cod produs: 63184
1470
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Hifly Vigorous AT601 245/70 R16 107T:
La proiectarea anvelopei off-road Hifly Vigorous AT601, experții companiei chineze au folosit pe scară largă experiența colegilor lor de la cele mai importante mărci din lume, în special cele japoneze. Acest lucru se datorează dorinței de a oferi un bun echilibru între principalele proprietăți de performanță. Folosirea tehnologiilor moderne de modelare tridimensională în dezvoltare a permis acestui model să ofere atât performanțe excelente pe orice tip de suprafață, cât și un nivel ridicat de confort.
Model universal al benzii de rulare:
Deoarece acest model aparține categoriei All Terrain, nu este surprinzător faptul că dezvoltarea modelului benzii de rulare a urmărit să îi ofere performanțe universale. Acest lucru este realizat prin intermediul unui aranjament longitudinal, a unei forme poligonale complexe și a unei construcții compozite a blocurilor benzii de rulare. Acestea formează cinci nervuri longitudinale în carosabil. Marginile lor multiple oferă petei de contact un număr foarte mare de muchii de tracțiune, datorită cărora Hifly Vigorous AT601 oferă o manevrabilitate foarte sigură în orice condiții. construcția rigidă a blocurilor benzii de rulare este, de asemenea, remarcabilă. Combinată cu poziționarea lor longitudinală, aceasta îmbunătățește stabilitatea direcțională și manevrabilitatea receptivă pe autostradă, reducând în același timp rezistența la rulare și nivelul de zgomot.
Producătorul prezintă acest model ca fiind un model pentru toate sezoanele, care se bazează pe mai multe caracteristici ale designului benzii de rulare și ale compoziției compusului de cauciuc. Desenul benzii de rulare prezintă numeroase lameluri care, pe suprafețe de iarnă, îmbunătățesc aderența prin formarea unor muchii de tracțiune suplimentare, iar pe suprafețe umede, sporesc rezistența la aquaplaning prin scurgerea apei din zona de contact într-una dintre canelurile din apropiere. La rândul lor, aceste blocuri ale benzii de rulare prezintă un volum intern ridicat. Acest lucru permite anvelopei să prezinte un comportament încrezător pe toate suprafețele alunecoase.
Caracteristicile principale ale anvelopei Hifly Vigorous AT601 sunt următoarele
- Performanța anvelopei pe suprafețe alunecoase;
- Modelul universal al benzii de rulare vă oferă performanțe de încredere pe toate tipurile de suprafețe;
- Rezistență redusă la rulare și niveluri ridicate de confort acustic datorită dispunerii longitudinale a blocurilor benzii de rulare în centrul benzii de rulare;
Caracteristicile
Anotimp
Vara
Lăţimea Anvelopei
245
Înălţimea anvelopei
70
Diametru (R)
R16
Ţara de origine:
China
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх