Пасхальная акция! При покупке ДЕТСКОГО КВАДРОЦИКЛА - дарим  электро констуктор Mouldking в ПОДАРОК! Только 3 и 4 Мая

0

195/70/15 C Bridgestone RD-613 104S/102S 8 TL HI vara

195/70/15 C Bridgestone RD-613 104S/102S 8 TL HI vara
Credit 0%
Bridgestone
Cod produs: 61020
1450
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Anvelopa de vara pentru camioane usoare si autoutilitare

Construcția întărită a carcasei cu întrerupător de cablu de oțel oferă o capacitate portantă crescută, reduce rezistența la rulare, îmbunătățește fiabilitatea și stabilitatea aderenței, în special atunci când conduceți cu viteză mare și în viraje.

Patru nervuri de dimensiuni egale cu un design inseparabil optimizează în mare măsură distribuția presiunii externe peste zona de contact, îmbunătățesc stabilitatea la viteză mare și la manevre și reduc consumul de combustibil

Nervurile benzii de rulare în formă de undă oferă o zonă de contact cu numeroase margini de prindere, ceea ce îmbunătățește eficiența benzii de rulare în timpul accelerării și decelerației


RD STEEL 613 CARACTERISTICI ANVELOPE

O caracteristică distinctivă a anvelopei de vară RD613 Steel pentru camioane ușoare și autoutilitare este capacitatea sa mare de încărcare, fiabilitatea și durabilitatea. Acest lucru a fost realizat datorită structurii ranforsate a carcasei, precum și a designului modelului benzii de rulare, care contribuie la o distribuție mai uniformă a sarcinii exterioare în întreaga structură a anvelopei. Acestea sunt însă doar câteva dintre avantajele acestui model.

STRUCTURA CADRU ÎNFORMATĂ

Oferă o capacitate portantă crescută, reduce rezistența la rulare, îmbunătățește fiabilitatea și stabilitatea aderenței, în special atunci când conduceți la viteze mari și în viraje.

PATRU COSTE PROTECTORE EGALE

Ele optimizează distribuția presiunii externe peste zona de contact, îmbunătățesc stabilitatea la viteză mare și la manevre și reduc consumul de combustibil.

PROTECTOR IN FORMA DE UNDE

Oferă o zonă de contact cu numeroase margini de tracțiune, care îmbunătățește eficiența benzii de rulare în timpul accelerării și decelerației.

Caracteristicile
Anotimp
Vara
Lăţimea Anvelopei
195
Înălţimea anvelopei
70
Diametru (R)
R15C
Model
Bridgestone RD STEEL 613 vara
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх