1

Shell RIMULA R4 L 15W-40 20L

Shell RIMULA R4 L 15W-40 20L
Shell
Cod produs: 49757
1720
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Motorul mașinii va funcționa perfect și fără interferențe, utilizând uleiul de motor SHELL Rimula R4 pentru automobile.
Datorită faptului că un astfel de produs are parametri decent, acesta pompează performanța motorului și oferă o protecție fiabilă împotriva uzurii. Altfel, spălarea eficientă este asigurată cu acest ulei. Astfel, veți fi absolut mulțumiți de efectul utilizării uleiului de motor. Uleiul este perfect pentru autoturismele cu motor diesel.

SHELL de înaltă calitate se bucură de onoare și de succes pe piața auto. Aceasta, desigur, se datorează producției  de înaltă calitate, și anume lubrifianți. SHELL Rimula R4 ulei de motor pentru automobile nu vă va dezamăgi la locul de muncă. Specialiști excelenți au lucrat la crearea acestui produs și pentru fabricare este utilizată o nouă tehnologie modernă, care exclude impuritățile din compoziție. Dar în compoziție există aditivi de înaltă calitate. Este important de menționat faptul că un astfel de ulei contribuie la creșterea duratei de viață a motoarelor prin reducerea scalării, precum și prevenirea formării depunerilor pe pistoanele mașinii.

Caracteristicile
Uleiuri
Mineral
Clasă de vâscozitate
15W-40
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх