15

Gulf Harmony AW 46 -20 L

Gulf Harmony AW 46 -20 L
Gulf
Cod produs: 49619
1000
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Gulf Harmony AW este o serie de uleiuri hidraulice minerale anti-uzură de înaltă calitate pentru utilizare în sisteme hidraulice mobile și industriale de înaltă presiune. Acestea sunt fabricate pe baza unui ulei de bază minerale de curățare selectivă și a unui pachet atent selectat de aditivi foarte eficienți, cu un aditiv termostabil anti-uzură bazat pe zinc. Fabricat în clasele de vâscozitate ISO VG 15, 22, 32, 46, 68, 100. Depășind cerințele standardelor industriale existente DIN 51524 Partea 2-HLP, AFNOR NFE 48-603 (HM) și ISO 11158 HM și majoritatea OEM Denison, FIVES CINCINNATI Fostul MAG IAS, LLC) și Eaton (Vickers).
Caracteristici și beneficii:
Stabilitatea termo-oxidativă ridicată reduce cantitatea de depuneri de nămol și împiedică lăcuirea suprafețelor metalice.
Caracteristicile excepționale de uzură ale uleiului prelungesc durata de viață a pompelor și componentelor sistemelor hidraulice, contribuind la reducerea costurilor de exploatare
Proprietățile de demulsificare excelente asigură o separare eficientă a apei și împiedică formarea unei emulsii apă-în-ulei
Rusturile și inhibitorii de coroziune protejează părțile metalice ale sistemelor hidraulice chiar și în condiții umede
Separarea rapidă a aerului reduce probabilitatea de cavitație și asigură funcționarea neîntreruptă a sistemelor hidraulice.
Aplicații
ISO VG 10 până la VG 100
Sisteme hidraulice grele pentru utilizare mobilă și staționară
Sistemele hidraulice mai vechi, în care există o problemă de suprafețe de lucru cu lac și unde este necesară utilizarea unui ulei de lubrifiere cu costuri reduse, oferind o protecție completă și sigură.
Fluid hidraulic pentru sistemele de transmisie și ca lubrifiant comun
ISO VG 150 până la VG 460
 

Caracteristicile
Uleiuri
Mineral
Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх