-1

Vulcanizer TRAD004 Big Red

Vulcanizer TRAD004 Big Red
Cod produs: 49476
6000
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Vulcanizator cu clemă de șurub, pe suport, 2 plăci de încălzire, un set de cleme (6 forme)

Caracteristicile vulcanizatorului mare roșu (torină) TRAD004

Producator Big Red (Torin)
Descriere Vulcanizator mare roșu (torină) TRAD004

Modelul este echipat cu mai multe caracteristici care îl fac o achiziție ideală pentru o stație de vulcanizare, indiferent de tipul de anvelope și camere care sunt procesate. Există un sistem automat de susținere a temperaturii; 2 plăci de încălzire, ale căror lucrări complexe permit vulcanizarea tuturor tipurilor de deteriorări și punți; elementele de încălzire sunt fixate cu ajutorul unui șurub.

De asemenea, acest vulcanizator este echipat cu un control al timpului procesului de vulcanizare și de protecție împotriva scurtcircuitelor, ceea ce face acest model sigur și fiabil de folosit. Și mulțumită suportului pivotant, procesul de lucru este foarte facilitat.
Tipul vulcanizatorului: staționare-portabil;
Mod de operare: automat;
Alimentare: 220 V;
Puterea totală (maximă) a elementului de încălzire: 500 W x 2;
Intervalul de control al temperaturii: 145-165 ° С;
Greutate: 65,8 kg;
Zona de reparare într-un singur ciclu: 100x80 mm²;
Dimensiuni totale: 545x415x1475 mm.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх