11

Set de hexagoane lungi în formă de L 1,5-10 mm 9 unit. cu o bilă GAAL0916 Toptul

Set de hexagoane lungi în formă de L 1,5-10 mm 9 unit. cu o bilă GAAL0916 Toptul
Toptul
Cod produs: 56315
230
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Set de hexagoane în formă de L 1,5mm-10mm 9 unit. lungi cu o bilă GAAL0916 TOPTUL este prezentat într-un suport din plastic. Datorită lungimii și bilei, aceste cheile pot fi folosite în locuri greu accesibile sub un unghi. Un set de hexagoane în formă de L este un instrument indispensabil atât acasă pentru nevoile casnice, cât și într-un garaj sau stație de service.

Toptul produce mai mult de 3.000 de tipuri de instrumente sanitare și pneumatice pentru servicii auto, instalații de asamblare și necesități casnice. Întregul instrument este profesional și zilnic trece toate verificările și testele posibile pentru a controla calitatea produsului. În producție sunt utilizate numai calități de oțel de înaltă calitate și de înaltă rezistență și aliajele lor.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх