-1

205/75/16 C Viatti V-525

205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
arrow
arrow
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
205/75/16 C Viatti V-525
Viatti
Cod produs: 47580
1550
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

DESCRIERE VETTORE BRINA

Anvelopa comercială Viatti Vettore Brina este concepută pentru condiții climatice destul de specifice din așa-numita „iarnă europeană”. Acestea se caracterizează printr-o temperatură a aerului de aproximativ 0 grade Celsius, cu treceri frecvente peste acest semn, provocând modificări semnificative în condițiile drumului. Acest model se descurcă perfect cu ele, datorită utilizării soluțiilor tehnice moderne și a materialelor în proiectarea sa.


TEHNOLOGIA VRF


Una dintre astfel de soluții este tehnologia VRF. Abrevierea este alcătuită din majuscule ale cuvintelor englezești care descriu foarte exact esența inovației. Acesta este un design special al pereților laterali, în care rigiditatea lor se modifică în funcție de condițiile drumului. La viteze mici, este asigurată cea mai ușoară deplasare, ceea ce diminuează chiar și impacturile semnificative. Pe măsură ce viteza crește, rigiditatea peretelui lateral crește treptat, ceea ce conferă anvelopei o stabilitate mai bună și stabilitate în comportament. Acestea. se adaptează la condițiile de drum specifice, oferind un nivel ridicat de confort.


REZISTENT LA SLASHPLENING


Producătorii ruși de anvelope au dezvoltat un nou sistem de drenaj special pentru această anvelopă, numit Hydro Save V. Diferența sa este lățimea crescută a canelurilor. În același timp, acestea sunt amplasate în așa fel încât protectorul să împingă zăpada și apa din zona de contact cât mai eficient posibil. De asemenea, merită remarcat aici forma complexă poligonală a canelurilor și marginile ascuțite ale blocurilor de rulare din partea centrală. Acest lucru accelerează semnificativ procesul de îndepărtare a amestecului de apă și zăpadă de pe plasturele de contact.


STABILITATE LA VITEZA MARE


Banda de rulare a anvelopei are un design deschis, cu excepția părții centrale. Coasta longitudinală se află aici. Absența rupturilor conferă acestui element o rigiditate, care accelerează transferul forțelor laterale către elementele portante ale structurii anvelopei. Acest lucru are un efect pozitiv asupra stabilității direcționale, preciziei de control și crește, de asemenea, stabilitatea la mișcări de mare viteză. În plus, merită remarcat forma poligonală complexă a coastei longitudinale. Acest lucru oferă patch-ului de contact o multitudine de margini de angajare suplimentare. Acestea îmbunătățesc performanța anvelopei pe măsură ce accelerează și decelerează.


LAMELE DIFERENȚIALE


Banda de rulare a anvelopei se caracterizează prin prezența multor sape. Numărul lor total depășește câteva mii. În acest caz, marginile formate de acestea sunt înclinate la unghiuri diferite față de direcția de mișcare. Această caracteristică oferă anvelopei o eficiență ridicată în timpul accelerației și frânării, indiferent de forța și direcția forțelor de accelerație.


ADAPTAT LA TEMPERATURI „MINUS” COMPUSE


La temperaturi ambiante negative, protectorul acestui model își păstrează elasticitatea și, în același timp, aderența pe suprafețele alunecoase. Această proprietate este furnizată datorită proprietăților fizice ale componentelor din compusul din cauciuc. Conține „silice”, care, pe lângă elasticitate, conferă rezistenței benzii de rulare la abraziune.


CARACTERISTICI CHEIE A VIATTI VETTORE BRINA


- rigiditatea variabilă a pereților laterali permite ca anvelopa să se adapteze la condiții specifice de drum;

- forma unghiulară acută a blocurilor și distanța considerabilă dintre ele permit ca banda de rulare să lupte eficient împotriva slashplenning;

- nervura longitudinală rigidă în centru previne alunecarea laterală, conferă anvelopei stabilitate și fiabilitate la viteze mari

Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Lăţimea Anvelopei
205
Înălţimea anvelopei
75
Diametru (R)
R16C
Ţara de origine:
Россия
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх