-1

385/65/22.5 Bridgestone R164 160K158L TL remorca

385/65/22.5 Bridgestone  R164 160K158L TL remorca
Bridgestone
Cod produs: 57805
8500
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Anvelopa comercială Bridgestone R164 II, ca orice alt produs similar pentru pneuri, se caracterizează printr-o aplicație specializată. Acest model este destinat instalării pe remorci și semiremorci pentru camioane grele operate în trafic intercity și interregional. Caracteristicile sale tehnice diferă, de asemenea, în mod corespunzător, printre care merită notat durata de viață crescută, fiabilitatea, capacitatea ridicată de încărcare și eficiența combustibilului.


CREȘTEREA VIEȚII SERVICIULUI
Producătorii japonezi de pneuri au folosit o gamă largă de soluții. Cea mai importantă dintre acestea este construcția armată din metal a cadrului său. În plus față de avantajele evidente, sub formă de rezistență mecanică mărită și rezistență la deformare, acest lucru a făcut posibilă reșaparea repetată a benzii de rulare. Datorită acestui fapt, a fost posibilă creșterea semnificativă a kilometrajului anvelopei. În plus, trebuie notat compoziția optimizată a compusului, care se caracterizează prin rezistența crescută la orice tip de uzură.


STABILITATE EXCELENTĂ LA VITEZĂ ÎNALTĂ
În ceea ce privește suprafața de rulare în sine, ea se distinge printr-un design cu șase nervuri longitudinale continue, caracteristice anvelopelor cu rază lungă de acțiune. Construcția lor rigidă, datorită rezistenței sale la deformare, asigură o stabilitate crescută și stabilitate a proprietăților de adeziune atunci când conduceți la viteză mare.


CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE PNEUMATICULUI BRIDGESTONE R164 II
- pneul este destinat remorcilor și semiremorcilor de camioane grele;
- construcția totală a cadrului, în plus față de rezistența mecanică mărită și rezistența la deformare, oferă reșapare multiplă;
- șase nervuri longitudinale de construcție solidă îmbunătățesc stabilitatea mânerului  reducând rezistența la rulare.

Caracteristicile
Anotimp
All season
Înălţimea anvelopei
65
Diametru (R)
R22.5
Lăţimea Anvelopei
385
Axa
remorca
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх