Пасхальная акция! При покупке ДЕТСКОГО КВАДРОЦИКЛА - дарим  электро констуктор Mouldking в ПОДАРОК! Только 3 и 4 Мая

-1

315/70/22.5 Bridgestone RD1+ 154L152M TL spate

315/70/22.5 Bridgestone  RD1+ 154L152M TL spate
Bridgestone
Cod produs: 57803
9300
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Anvelopele pentru camioane Bridgestone R-Drive 001 sunt una din noutatile unuia dintre cei mai cunoscuți și respectați producători japonezi de anvelope din lume. Acest model a fost creat special pentru utilizarea în domeniul transportului regional. Această anvelopă, concepută pentru a fi montată pe axele de conducere ale vehiculelor grele, vă permite să vă deplasați cu încredere, atât pe drumurile off-road cât și pe autostrăzi.

O caracteristică a benzii de rulare a acestui model este folosirea în dezvoltarea sa a mai multor tehnologii, utilizate în trecut în principal în anvelopele pentru SUV-uri și pickup-uri. În particular, a fost utilizată o suprafață de rulare cu un model de direcție simetrică, realizată în designul inițial în formă de V. Această decizie a permis anvelopei să furnizeze o serie de avantaje semnificative.

Banda de rulare a acestui model este alcătuită din șase nervuri longitudinale, fiecare dintre ele reprezentând o serie de blocuri detașate, diferite în dimensiuni și forme masive, asemănătoare unui cvadrangle. Patru rânduri de blocuri situate în centrul benzii de rulare sunt situate la un unghi semnificativ față de direcția de deplasare. Structura blocului modelului benzii de rulare a permis creșterea semnificativă a numărului de muchii ascuțite ale ambreiajului, ceea ce a îmbunătățit în mod semnificativ aderența pe suprafețele alunecoase și, de asemenea, a extins capacitățile anvelopei în condiții de lumină off-road.

În plus, modelul protector Bridgestone R-Drive 001 este echipat cu un ejector de piatră special, care și-a sporit semnificativ capacitatea de auto-purificare de la obiecte străine. Este, de asemenea, necesar să se observe prezența lamelelor duble pe suprafața fiecăruia dintre blocurile de rulare. În momentul contactului cu carosarea, aceste lamele formează în plus muchii ascuțite, ceea ce îmbunătățește în mod semnificativ tracțiunea în timpul iernii și controlabilitatea în timpul verii prin creșterea rigidității blocurilor.


CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE MODELULUI BRIDGESTONE R-DRIVE 001

- suprafața de rulare cu un model de direcție simetric în formă de V perfect adaptat la orice condiții, variind de la un vehicul off-road ușor și care se încheie cu o autostradă;
- Tehnologia lamelară Dual Sipe a mărit semnificativ numărul de muchii ascuțite din plasturele de contact, ceea ce a îmbunătățit tracțiunea pe drumurile umede și înzăpezite;
- Compusul nou de cauciuc NanoTech Pro reduce în mod semnificativ încălzirea anvelopei atunci când conduce la viteză mare și, de asemenea, reduce rezistența la rulare, în timp ce crește rezistența benzii de rulare la abraziune;
- Ejectorul special de piatră extinde semnificativ posibilitățile anvelopei de pe drumurile asfaltate.

Caracteristicile
Anotimp
All season
Înălţimea anvelopei
70
Diametru (R)
R22.5
Lăţimea Anvelopei
315
Axa
din spate
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх