0

215/75 R17.5 Goodride/WestLake CM986W 16pr 135/133J ax motor

215/75 R17.5 Goodride/WestLake CM986W 16pr 135/133J ax motor
Goodride
Cod produs: 39798
2350
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Anvelopa industrială Goodride CM986 este montată pe puntea de acționare. Proiectat pentru camioane de dimensiuni medii. Diferă în ceea ce privește tracțiunea îmbunătățită pe suprafețe alunecoase, demonstrând în același timp o economie bună de combustibil și o durată de viață lungă pentru această clasă.

Modelul benzii de rulare se distinge prin blocurile în formă de diamant. Marginile de prindere formate de acestea conțin un număr mare de colțuri, datorită cărora prinderea devine și mai fiabilă. Dispunerea elementelor în forma de tablă de șah mărește plasturele de contact și asigură o presiune uniformă pe suprafața drumului, reducând uzura benzii de rulare. Numeroase lamele curbate sporesc și mai mult tracțiunea pe suprafețe umede, scurtând distanțele de frânare. Merită remarcat aici deschiderea zonelor umerilor, datorită cărora prinderea longitudinală devine și mai bună.

Caracteristici cheie

- modelul benzii de rulare cu numeroase blocuri asigură eficiența în condiții de drum și vreme dificile;

- lamelele transversale curbate sporesc tracțiunea și puterea de frânare pe suprafețe umede;

- blocurile în formă de diamant și dispunerea lor „eșalonată” sporesc aderența și rezistența la uzură.

Caracteristicile
Anotimp
All season
Lăţimea Anvelopei
215
Înălţimea anvelopei
75
Diametru (R)
R17.5
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх