1

285/45/20 Pirelli Scrorpion Ice Zero 2 112H XL (fara crampoane)

285/45/20 Pirelli Scrorpion Ice Zero 2 112H XL  (fara crampoane)
Credit 0%
Pirelli
Cod produs: 50581
4500
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
DESCRIERE SCORPION ICE ZERO 2
Anvelopa de iarnă Pirelli Scorpion Ice Zero 2, ca și modelul anterior, este destinată proprietarilor de mașini care apreciază o combinație de confort și precizie de control în astfel de produse. Anvelopa se compară favorabil nu numai cu aceasta, ci și cu o eficiență de frânare îmbunătățită și aderență pe suprafețele alunecoase de iarnă.
 
Una dintre inovațiile cheie ale acestui model este un design modificat al clemelor. Prin utilizarea de materiale noi și reducerea dimensiunii, greutatea elementului metalic a fost redusă cu 15%. Insertul din carbură cu contact rutier este realizat din carbură de tungsten cu rezistență îmbunătățită la uzură. În jurul spinilor există o „gaură” specială care zdrobește particulele de gheață în fracțiuni mai mici. Compusul de cauciuc din stratul inferior „de bază” a devenit mai rigid. Acest lucru mărește rezistența știfturilor din banda de rulare. Toate aceste măsuri au îmbunătățit aderența pe suprafețele înghețate. Modelul benzii de rulare a fost modificat. Design în formă de V cu caneluri care se extind pe măsură ce se apropie de zonele umerilor, asigurând o stabilitate excelentă pe drumurile umede și acoperite de zăpadă.
 
CARACTERISTICI PRINCIPALE PIRELLI SCORPION ICE ZERO 2
 
- designul actualizat semnificativ al știfturilor asigură o stabilitate ridicată la tracțiune pe gheață și zăpadă plină;
- modelul optimizat al benzii de rulare în formă de V cu caneluri de drenaj în expansiune reduce riscul de acvaplanare și slashplenning;
- Blocurile de umăr cu margini în zig-zag îmbunătățesc performanța benzii de rulare pe zăpadă adâncă.
Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Înălţimea anvelopei
45
Diametru (R)
R20
Lăţimea Anvelopei
285
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх