-1

235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL

235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
arrow
arrow
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
235/60/17 Pirelli Winter Ice Zero Friction 106H XL
Credit 0%
Pirelli
Cod produs: 50314
2700
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
DESCRIEREA Pirelli Winter Ice Friction ZERO


Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul la volan, stabilitatea ridicată și controlul pe șosea în condiții de iarnă grele. ICE ZERO ™ FR este alternativa la anvelopa cu crampoane din colecția Pirelli ICE ZERO ™: performanță și control la un nivel ridicat. Anvelopa este special concepută pentru proprietarii de mașini de oraș, sedan premium și crossover-uri.


PROTECTOR CU NUMĂR MARE DE BLOCURI


Spre deosebire de majoritatea modelelor anterioare fără crampoane, această anvelopă are un design simetric al benzii de rulare. O altă caracteristică este numărul crescut de blocuri individuale, dintre care cele mai mici sunt situate în partea centrală. Ca urmare, anvelopa demonstrează o aderență excelentă pe zăpadă.



MAI MULTE TREI DIMENSIONALE


La dezvoltarea anvelopei Pirelli Winter Ice Zero Friction, au fost utilizate pe scară largă soluții tehnice, care s-au dovedit anterior bune pe modelele anterioare ale companiei italiene. Unul dintre ele este sârmele 3D. A fost posibilă creșterea numărului lor fără deteriorări datorită structurii tridimensionale a pereților lor, datorită căreia, în contact cu drumul, mobilitatea transversală și longitudinală a blocului este limitată. Acest efect a fost îmbunătățit și mai mult datorită capacității lamelelor tăiate în ele de a se bloca între ele. Drept urmare, aceste elemente miniaturale, datorită multiplicității muchiilor pe care le formează, îmbunătățesc aderența pe gheață, eliminând complet lipsa crampoanelor și, în plus, îmbunătățesc manevrabilitatea și stabilitatea proprietăților de prindere.


ÎMBUNĂTĂȚIREA ÎNLĂTURĂRII APEI ȘI ZĂPEZII


Utilizarea benzii de rulare cu un număr crescut de blocuri individuale le-a permis muncitorilor italieni să o echipeze cu un sistem de drenaj mai mult decât dezvoltat. În plus față de numărul mare de caneluri incluse în compoziția sa, diferă prin locația lor. Majoritatea au o pantă semnificativă și, în plus, lățimea lor crește către marginile benzii de rulare. Combinația acestor caracteristici în proiectarea sistemului de drenaj mărește foarte mult productivitatea acestuia și îi oferă, de asemenea, capacitatea de a face față îndepărtării nu numai a apei din plasturele de contact, ci și a maselor mult mai grele de zăpadă topită. Rezultatul final al acestei soluții tehnice este o aderență foarte fiabilă și stabilă pe drumurile umede și acoperite de zăpadă.


FORMA DE PROFIL PROTECTOR OPTIMIZAT


O parte semnificativă a diferențelor avantajoase ale acestui model este oferită de caracteristicile de design invizibile pentru ochi. Una dintre ele este forma optimizată a profilului benzii de rulare. Nu numai că maximizează dimensiunea patch-ului de contact, conferindu-i simultan o configurație aproape pătrată, dar își păstrează și caracteristicile geometrice în timpul manevrelor și virajelor. Cel mai semnificativ avantaj al acestei soluții este stabilitatea caracteristicilor aderenței în orice condiții. În plus, forma pătrată a plasturelui de contact extinde durata de viață a benzii de rulare datorită distribuției optime a sarcinii, ceea ce minimizează riscul de apariție și dezvoltare a uzurii premature.


GAMA LARGĂ DE TEMPERATURĂ A AMESTECULUI DE CAUCIUC


O mare parte din aderența demonstrată de această anvelopă se datorează proprietăților fizico-chimice ale compusului de cauciuc al benzii de rulare a acestuia. Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza experienței acumulate de producătorul italian prin decenii de implicare atât în ​​automobile, cât și în moto sport. Unul dintre rezultatele utilizării sale este o gamă foarte largă de temperatură a compusului. Este capabil să mențină elasticitatea la un nivel optim, indiferent de condițiile meteorologice și de condițiile de drum. Acesta este în principal meritul compușilor polimerici speciali care asigură rezistența legăturilor moleculare între toate substanțele care alcătuiesc compusul. Acest lucru permite ca anvelopa să mențină un nivel foarte ridicat de siguranță în toate condițiile nefavorabile.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE PIRELLI IARNA ICE ZERO FRICTION


- anvelopa a fost dezvoltată special pentru țările nordice unde zapezile sunt severe;

- aderența bună pe zăpadă este asigurată de un număr crescut de blocuri de rulare;

- stabilitate direcțională excelentă, rezistență redusă la rulare și nivel de zgomot, datorită blocurilor în formă de diamant din partea centrală a benzii de rulare;

- stabilitate excelentă la virare, eficiență ridicată la frânare este asigurată de dispunerea laterală și lățimea mare a blocurilor benzii de rulare în zonele umerilor;

- câteva mii de șuruburi de blocare tridimensionale îmbunătățesc aderența pe zăpadă și gheață ambalate, precum și manipularea pe suprafețe de asfalt curățate;

- numeroase caneluri de drenaj sunt situate într-un unghi, împotriva mișcării cu o lățime crescândă către marginile benzii de rulare, ceea ce îmbunătățește randamentul acestora chiar și atunci când se îndepărtează mase grele de zăpadă topită din plasturele de contact;

- forma pătrată și dimensiunile semnificative ale plasturelui de contact, care rămân neschimbate la manevră datorită formei profilului optimizat al benzii de rulare.

Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Lăţimea Anvelopei
235
Înălţimea anvelopei
60
Diametru (R)
R17
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх