24

Statie radio CB Midland M ZERO PLUS AM/FM

Statie radio CB Midland M ZERO PLUS AM/FM
Statie radio CB Midland M ZERO PLUS AM/FM
arrow
arrow
Statie radio CB Midland M ZERO PLUS AM/FM
Statie radio CB Midland M ZERO PLUS AM/FM
Cod produs: 61171
1300
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Midland M Zero Plus este o statie radio CB auto care are dimensiuni compacte, fără a pierde funcțiile de bază inerente radiourilor din aceeași clasă. La fabricarea acestui model s-au folosit tehnologii SMD, iar dispozitivul în sine acceptă modularea AM și FM, ceea ce extinde semnificativ capacitățile de comunicare. M Zero Plus este echipat cu o tastatură convenabilă pe panoul frontal care vă permite să comutați rapid între canale sau să treceți la un canal de urgență.

Suprimarea digitală a zgomotului reduce nivelul de zgomot extern în timpul transmisiei audio. Astfel, chiar și pe drum, legătura va fi clară, iar interlocutorul va fi bine auzit.


Caracteristici ale radioului Midland N Zero Plus:

  • 80 de canale de comunicare
  • AM / FM - modulație
  • atenuator pentru reglarea nivelului semnalului de intrare
  • comutare rapidă la canalul de urgență
  • reducerea zgomotului reglabil
  • derulare rapidă prin canale ținând apăsată tasta
  • indicație sonoră

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх