4

Vesta Reflectorizanta oranja

Vesta Reflectorizanta oranja
Cod produs: 49155
40
-18%
33
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Datorita culorii si a materialului reflectorizant, purtatorul vestei va fi mult mai vizibil in caz de avarie pe timp de noapte. Se imbraca inainte de a cobori din masina si se dezbraca intr-un loc sigur ferit de trafic. Produsul corespunde cu standardele europene 89/686, privind echipamentul de protectie personal si corespunzand cu normele EN 471. Pastrati vesta la un loc usor accesibil. In timpul purtarii asigurati-va ca vesta este vizibila in toatalitate, a nu se purta sub haina ! Vesta este accesibila pentru orice marime. Depozitare: la loc uscat si a se feri de soare pentru prevenirea decolorarii vestei. Mod de curatire: Vesta este indicata pt. 5 spalari. Daca vesta este murdara scade capacitatea reflectorizanta. Se pot curata pete usoare cu o laveta umeda. Produsul se poate utiliza timp de 2-3 ani. In cazul deteriorarii vesta trebuie schimbata.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх