1

245/45/17 Bridgestone RE-004 99W XL TL vara

245/45/17 Bridgestone RE-004 99W XL TL vara
Credit 0%
Bridgestone
Cod produs: 61021
2200
--9%
2400
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Bridgestone Potenza Adrenalin RE004

  • Eliberează potențialul sportiv al mașinii tale
  • Manevrabilitate excelentă la viteze mari
  • Aderență excelentă
  • Rezistența la impact


POTENZA ADRENALIN RE004 CARACTERISTICI 

Potenza Adrenalin RE004 este o nouă generație a anvelopei sport Potenza Adrenalin RE003. Gama Potenza este concepută pentru viteze mari. În aceste condiții, puteți debloca pe deplin potențialul ridicat - manevrabilitate și răspuns instantaneu la volan pe suprafețe uscate.


Anvelopele premium de vară pentru autoturisme Potenza Adrenalin RE004 vă vor permite să vă simțiți încrezători la volan la viteze mari și să păstrați controlul asupra drumului datorită nivelului ridicat de performanță a anvelopelor pe suprafețe uscate. Modelul special al benzii de rulare oferă anvelopelor o aderență sigură pe șosea, iar structura anvelopei este proiectată în așa fel încât rezistența la impact a anvelopei să crească.


CONTROL LA VITEZE MARE

Banda de rulare centrală lată mărește rigiditatea benzii de rulare și optimizează zona de contact pentru un răspuns imediat la direcție și un nivel ridicat de confort la volan


CANELUL ÎN FORMA DE „A”.

Model agresiv și dinamic al benzii de rulare pentru tracțiune sigură pe uscat și un aspect sportiv


PERETE LATERAL ÎNFORMAT

Peretele lateral ranforsat cu un strat dublu de carcasă de nailon, precum și rigiditatea crescută a blocului de umăr, cresc rezistența la impact a anvelopei

Caracteristicile
Anotimp
Vara
Lăţimea Anvelopei
245
Înălţimea anvelopei
45
Diametru (R)
R17
Model
Bridgestone Potenza Adrenalin RE004 vara
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх