24

Tosol Eurofreeze АМ-40 5L

Tosol Eurofreeze АМ-40  5L
Product Code: 63137
190
MDL

Due to the increase of price for energy resources, the prices on goods on our website may be irrelevant! We are working on updating our prices. We insist that you check the cost of the goods with the manager! You can call, write in the chat - we will answer you!

Description and characteristics
Product description
Lichid de răcire cu grad scăzut de îngheț, conceput pentru utilizarea în sistemele de răcire ale autoturismelor și vehiculelor comerciale cu motoare diesel și pe benzină. Avantaje: Baza de mono-etilenglicol de înaltă calitate utilizată menține funcționarea termică normală a motorului la temperaturi ale aerului de până la minus 35°C. Datorită utilizării pachetului clasic de aditivi anticorozivi și antispumanți, prelungește durata de viață a pompei de apă, protejează piesele din cauciuc ale sistemului, permite utilizarea acestui lichid în orice motor modern răcit cu lichid, previne formarea de calcar și coroziune în sistemul de răcire. Nu conține fosfați, borați, nitriți și nitrați. Măsuri de precauție: A nu se evacua în aer liber sau în sistemul de canalizare. Eliminați și aplicați în conformitate cu instrucțiunile de utilizare ale vehiculului. Evitați contactul prelungit cu lichidul, purtați mănuși de cauciuc și ochelari în timpul lucrului. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă curentă. Dacă intră lichid în stomac, beți cantități mari de apă și consultați un medic. A se ține departe de copii! Atenție: Toxic! Nu ingerați! Condiții de depozitare: A se depozita într-un loc acoperit, ventilat, la temperaturi cuprinse între -35°C și +35°C, într-un recipient închis, ferit de flacără deschisă, protejat de lumina directă a soarelui și de precipitațiile atmosferice. Perioada de valabilitate: A se păstra lichidul nu mai mult de 5 ani de la data fabricației.
Reviews (0)
Write a review
recommend_star.svg
Related Products
View
all
arrow
arrow

* Вся представленная информация на сайте www.coleso.md, включая цены товаров, носит исключительно информационный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями статей 681 и 805 Гражданского кодекса Р.М. №. 1107 Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.

Актуальную информацию уточняйте у менеджера! Звоните, пишите в чате - ответим!

Вверх