6

Mai compactor Vatole RM80

Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
arrow
arrow
Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
Mai compactor Vatole RM80
Product Code: 62084
19700
MDL

Due to the increase of price for energy resources, the prices on goods on our website may be irrelevant! We are working on updating our prices. We insist that you check the cost of the goods with the manager! You can call, write in the chat - we will answer you!

Description and characteristics
Product description

Motoarele de berbec VATOLE: conectate la carterul motorului. Cuplul generat de motor este transmis la pinionul de manivelă prin intermediul unui cuplaj centrifugal, iar după decelerare, cuplul se transformă în mișcare alternativă. Atunci când arcul de înaltă performanță este montat în sus și în jos, se creează o forță de impact puternică prin forța de acțiune atât a mișcării în sus și în jos, cât și a greutății mașinii.

Cilindrii VATOLE RM80 sunt concepuți pentru aplicații grele și sunt bine echilibrați și ușor de utilizat. Adaptabilitatea lor este extinsă. Acestea pot fi utilizate pentru compactarea multor tipuri de soluri, cum ar fi argilă, nămol și straturi rutiere cu conținut scăzut de apă, cu care un compactor greu nu poate lucra, precum și pentru compactarea nisipului, pietrișului, cimentului natural și asfaltului.

- Piroculițele VATOLE sunt deosebit de potrivite pentru a fi utilizate pentru reparații mici și în spații înguste și restrânse, cum ar fi șanțurile și zonele rezidențiale, dar pot fi utilizate și în construcții, pe teren, în curți, platforme de drumuri, fundații, în jurul țevilor, la capetele de pod etc. etc. îndeplinesc unele dintre sarcinile pe care nu le poate îndeplini o mașină de dimensiuni mari și medii și nici o mașină cu forță redusă.

- VATOLE are multe modele din care puteți alege. Bine ați venit pentru a alege ceea ce doriți. Alegerea corectă a utilajelor poate crește productivitatea și poate îmbunătăți calitatea construcției.

CaracteristiciFiabilitate

- Proiectat special pentru motoarele pe benzină în 4 timpi pentru a asigura o pornire ușoară, zgomot redus, costuri de funcționare reduse și consum redus de combustibil.

- În plus, sistemul de filtrare integrat permite ca aerul să fie complet filtrat pentru praf, mărind durata de viață a motorului și îmbunătățind durabilitatea.

- Rezervorul de ulei din plastic asigură o durată de viață mai lungă și nu ruginește.

- Protecția laterală a motorului asigură protecția necesară pentru sistemul de alimentare.

- Această mașină utilizează un software CAD tridimensional pentru proiectare, care realizează ulterior forma corpului mașinii, un salt stabil și o etanșare perfectă fără pierderi.

- Design nou

- Piciorul de tasare care trece prin matriță după modelarea plasticului asigură o durată de viață mai lungă și previne putrezirea.

- Maneta de accelerație care utilizează un nou design și material pentru o durată de viață mai lungă și o funcționare mai lină.

- A fost adăugat un cârlig pentru picioare pentru confortul operatorului.

- Noul aspect este inegalabil și neoteric în comparație cu toate modelele anterioare.

- Transport ușor

- Roți integrate (opțional) pentru un transport ușor.

- Operare confortabilă

- Amortizoarele robuste reduc vibrațiile din partea superioară a motorului și a mânerului.

- Celula de combustibil integrată asigură o pornire ușoară.

 

 

Reviews (0)
Write a review

* Вся представленная информация на сайте www.coleso.md, включая цены товаров, носит исключительно информационный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями статей 681 и 805 Гражданского кодекса Р.М. №. 1107 Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.

Актуальную информацию уточняйте у менеджера! Звоните, пишите в чате - ответим!

Вверх