32

Compresor 70mai TP04

Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
arrow
arrow
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Compresor 70mai TP04
Product Code: 64061
450
MDL

Due to the increase of price for energy resources, the prices on goods on our website may be irrelevant! We are working on updating our prices. We insist that you check the cost of the goods with the manager! You can call, write in the chat - we will answer you!

Description and characteristics
Product description
Compresorul auto 70mai TP04 are o dimensiune și o greutate reduse, putând fi ușor depozitat atât într-un rucsac, cât și în compartimentul de mănuși al mașinii. Designul solid al pompei de umflare combină o compartimentare spațioasă, cu un cablu de alimentare lung de aproape 3,5 metri și două adaptoare pentru duze. Motorul compresorului de aer 70mai Air Compressor Eco este consolidat de cilindri complet metalici, precum și de roți dințate care asigură o furnizare mai puternică a aerului și o durată de viață lungă. Viteza de furnizare a fluxului de aer depășește 14 litri pe minut. Producătorul garantează că supraîncălzirea motorului este exclusă. Echiparea cu fire de cupru ecologice și rezistente la temperaturi ridicate permite încetinirea transferului de căldură și a vibrațiilor. Aceasta asigură o funcționare stabilă a dispozitivului. Producătorul a dotat dispozitivul cu o lanternă cu opțiunea de pornire automată la începerea utilizării compresorului. Iluminarea face procesul de umflare mai sigur, mai ales în timpul nopții. În zonele îndepărtate și în garajul propriu, pneurile mașinii pot fi umflate cu ușurință, deoarece compresorul este echipat cu un cablu de 3,3 metri și un furtun de 1 metru. Dispozitivul este adaptat pentru a se potrivi în orice prize auto de 12V, în orice tip de mașină. Dezvoltatorul dispozitivului oferă, în plus, 2 adaptoare în pachet pentru o universalitate completă. Cu acestea, compresorul este potrivit nu doar pentru mașini, ci și pentru biciclete, saltele, mingi, baloane și alte obiecte de umflat.
Caracteristici tehnice:
Tip: Compresor auto
Producător: 70mai
Culoare: Negru
Dimensiuni: 144 x 120 x 56,6 mm
Presiune: 3,4 bar (50 psi)
Curent: 6 A
Ecran: Da
Tensiune: 12 V
Sursă de alimentare: Din rețeaua mașinii
Lungime cablu: 3,3 m
Cablu inclus: Da
Temperatura de utilizare: De la -20° până la +70°C
Setul include: Compresor auto, ac pentru mingi, adaptor pentru brichetă, duză lungă, husă.
Reviews (0)
Write a review
recommend_star.svg
Related Products
View
all
arrow
arrow

* Вся представленная информация на сайте www.coleso.md, включая цены товаров, носит исключительно информационный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями статей 681 и 805 Гражданского кодекса Р.М. №. 1107 Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.

Актуальную информацию уточняйте у менеджера! Звоните, пишите в чате - ответим!

Вверх