• Main
  • Actiunele noasre
  • Reducerile sezoniere pentru panouri solare și invertorii sunt disponibile în rețeaua magazinelor Coleso.md

Reducerile sezoniere pentru panouri solare și invertorii sunt disponibile în rețeaua magazinelor Coleso.md

Reducerile sezoniere pentru panouri solare și invertorii sunt disponibile în rețeaua magazinelor Coleso.md

În rețeaua de magazine Coleso.md a început o reducere sezonieră a panourilor solare, invertorilor și bateriilor.

Dacă ați contemplat de mult timp achiziționarea și instalarea unor stații solare pentru casa sau afacerea dumneavoastră, astăzi aveți o oportunitate unică de a deveni independenți energetic și de a începe să utilizați energia proprie la prețuri accesibile.

Avantajele stațiilor solare:

Economie la energia electrică: Stațiile solare vă permit să generați propria energie electrică, reducând astfel dependența de companiile de furnizare a energiei comerciale și scăzând facturile de energie electrică.

Energie ecologică: Utilizând panourile solare, contribuiți la reducerea emisiilor de dioxid de carbon și la protejarea mediului, făcând alegerea unei surse de energie ecologică.

Investiție pe termen lung: Instalarea stațiilor solare este o investiție în viitor. Acestea au o durată de viață lungă și necesită întreținere minimă, economisindu-vă astfel bani pe termen lung.

Fiabilitate și autonomie: Stațiile solare asigură furnizarea constantă de energie electrică, chiar și în caz de întrerupere a rețelei. Aceasta este deosebit de importantă în regiunile cu alimentare nesigură cu energie electrică.

Grăbiți-vă să profitați de super promoția noastră! Oferta este valabilă până când stocurile noastre din depozite se epuizează. Avem depozite în diferite colțuri ale Moldovei: Chișinău, Bălți, Comrat, Cahul, Ungheni și în alte 30 de orașe.

Comandarea a devenit mai ușoară ca niciodată - puteți să ne contactați prin intermediul Viber, Whatsapp sau puteți folosi consultantul online pe site-ul nostru. https://coleso.md/equipment/solnechinie_paneli/

Nu ratați această oportunitate, sunați-ne la numărul 062011436 și plasați comanda chiar acum!

Venți la magazinele noastre COLESO MD și profitați de această oportunitate unică!


Вверх