Tub de fermentare din sticlă
Descrierea produsului:
Tuburi din sticlă cu un diametru de 8,5 mm. Se introduce în orificiile dopurilor de cilindru de cauciuc.
Caracteristica produsului:
Materialele din care sunt fabricate tuburile sunt aprobate pentru contactul cu alimentele.
Aplicație:
În timpul procesului de fermentație este utilizat un tub de fermentație umplut cu apă pentru a proteja mustul de oxigenare, permițând în același timp dioxidului de carbon generat în timpul procesului de fermentare.
Datorită coloanei în mișcare de apă, putem observa schimbarea intensității procesului de fermentare de la un stadiu de violentă (intensă balonare) la unul stabil. Evaporarea apei este un fenomen natural, așa că nu uitați să reîncărcați apa prin reîncărcarea nivelului din tub. Nerespectarea și realizarea acestui lucru poate duce la o oxigenare prea intensă a lichidului, ceea ce duce la oxidarea etanolului la acid acetic. Muștele de fructe care intră în vas pot provoca, de asemenea, acest proces advers.
ATENȚIE: în cazul unei capacități limitate de a controla nivelul apei din tub, îl putem umple cu un lichid uleios mai puțin intens/