2

Antenă Zendan internă 12v 6mA 139277

Antenă Zendan internă 12v 6mA 139277
Cod produs: 45102
90
-22%
70
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

ANTENA RADIO AUTO CU AMPLIFICATOR DE INTERIOR  - o dimensiune foarte mică, circuite, concepute într-un stil modern și un design elegant, carcasă din material plastic de înaltă calitate. Cea mai înaltă calitate de manopera, proprietăți de înaltă performanță ne permit să se estimeze antena la fel de mare ca și produsele de la producatori de renume. Alaturi de înaltă calitate - preț face ca acest brand este foarte atractiv.

Gama de operare: FM, MW, LW, FM, AM. Tensiunea de alimentare 12 V Gain - 15 dB, lungime cablu 300 cm, un consum de 6 mA.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх